Nëse keni një projekt që dëshironi ta realizoni nëpërmjet shtypit apo shërbimeve të tjera që Gent Grafik ju ofron, klikoni tani:

Kërkoni një ofertë

Shtypshkrime

Gent Grafik është një kompani me profil të mirfilltë shtypi. Ky shërbim ofrohet në cilësi maksimale në një numër të gjerë formatesh dhe formash. Kompania ka një infrastrukturë të plotë, nga makineritë më të mira të firmave si Heidelberg dhe Roland. Stafi ka një përvojë shumë të gjatë profesionale në këtë fushë dhe garanton cilësinë e produktit dhe në qoftë se ai nuk është në cilësinë më të mirë të design.

Shërbime

Përgatitja dhe menaxhimi  produktit janë padyshim shtyllat e punës tonë, por kjo nuk mjaftohet me kaq. Kompania merr përsipër dhe konsulencën për klientin si dhe shpërndarjen e produktit  në vendin e punës. Të dy këto elementë i shtojnë vlerë punës tonë dhe i japin më shumë frymëmarrje kërkesave tuaja. Si kompani me përvojë të gjatë në treg, jemi të përditësuar me mundësitë që ofron tregu.

Pas shtypit

Kompania ka marrë makineritë e duhura për plastifikimin e kopertinave të botimeve të ndryshme, fletëpalosjeve, posterave e të tjera. Ky shërbim ofrohet në një gamë të gjerë dhe në dy lloje, mat dhe llustër. Llakimi zonal është absolutisht shërbimi më modern dhe më i veçantë, duke llakuar: vija, foto, forma, apo elementë të tjerë, të cilët ju dëshironi ti nxirrni më në pah, pa limit mbi format dhe madhësitë.

 

Përshtypje nga klientët

“Për ne prezantimi në treg dhe imazhi i çdo kompanie është i rëndësishëm.

Prandaj kemi zgjedhur bashkëpunimin me Gent Grafik, i cili është padyshim pjesë e suksesit tonë”.

Alban Shehu  dizajner